Helios Holland b.v. is een gespecialiseerde onderneming die zich richt op beroepsbeoefenaars in de alternatieve en paramedische gezondheidszorg en detailhandelsactiviteiten die de gezondheid en het welzijn van de mens in het algemeen beogen. Bij klanten van ons moet gedacht worden aan o.a. homeopaten en bioresonantie- therapeuten, maar ook schoonheidssalons, reformzaken, drogisten en consumenten. Kortom, iedereen die onze filosofie een warm hart toedraagt.

In het bijzonder streven wij ernaar om een totaal pakket aan ondersteunende producten te leveren voor de alternatieve praktijk. Gedacht moet hierbij worden aan verpakkingsmaterialen zoals flesjes, potjes, pipetten en druppelaars. Maar u bent bij ons ook aan het goede adres voor testpakketten, tincturen, etherische oliën, placebo korrels en vele andere artikelen.
Als bedrijf proberen we ons te kenmerken door klantvriendelijkheid, productkennis en grote servicegerichtheid. Bovendien zijn alle producten voorradig wat leidt tot een snelle levering. Indien het door u gewenste product niet aanwezig is, kijken wij graag of we dit voor u kunnen regelen.

U kunt bij ons terecht via onze website www.heliosholland.nl. Producten afhalen kan ook in een van onze Groenlijf winkels. 
 
Foto
Deze website gebruikt cookies, voor meer informatie zie : https://www.heliosholland.com/Cookies_AVG

BELANGRIJKE MEDEDELING:
[03-04-2020]


Vanwege het coronavirus hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen ten aanzien van de orderintake en orderproces:

1) Wilt u zonder vooraf te overleggen (via Email) a.u.b. geen partijen groter dan 100 stuks bestellen van PET flessen en zeeppompen. De voorraden hiervan zijn momenteel zeer beperkt en momentopnames. 
2) Door het enorme aantal bestellingen is de levertijd momenteel 2 tot 3 werkdagen mits de artikelen voorradig zijn.
3) Alle bestellingen worden in volgorde van binnenkomst verwerkt.
4) Wilt u om de druk op onze klantenservice te verminderen niet bellen met vragen over de levertermijn indien deze korter is dan 5 werkdagen.
5) Afhalen is vanwege hygiëneredenen niet meer mogelijk vanaf 18 maart 2020.
6) Om de druk op ons magazijn te verminderen zijn naleveringen momenteel niet mogelijk tenzij dat uitdrukkelijk is overeengekomen. Manco's worden gecrediteerd.
7) Terugsturen van goederen is om hygiëneredenen voorlopig niet mogelijk.
8) Om voorraden van noodzakelijke producten te beschermen word niet zomaar elk aantal uitgeleverd.
9) Wilt u s.v.p. enkel bellen als dit echt noodzakelijk is om onze klantenservice te ontlasten.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Directie Helios Holland