Helios Holland b.v. is een gespecialiseerde onderneming die zich richt op beroepsbeoefenaars in de alternatieve en paramedische gezondheidszorg en detailhandelsactiviteiten die de gezondheid en het welzijn van de mens in het algemeen beogen. Bij klanten van ons moet gedacht worden aan o.a. homeopaten en bioresonantie- therapeuten, maar ook schoonheidssalons, reformzaken, drogisten en consumenten. Kortom, iedereen die onze filosofie een warm hart toedraagt.

In het bijzonder streven wij ernaar om een totaal pakket aan ondersteunende producten te leveren voor de alternatieve praktijk. Gedacht moet hierbij worden aan verpakkingsmaterialen zoals flesjes, potjes, pipetten en druppelaars. Maar u bent bij ons ook aan het goede adres voor testpakketten, tincturen, etherische oliën, placebo korrels en vele andere artikelen.
Als bedrijf proberen we ons te kenmerken door klantvriendelijkheid, productkennis en grote servicegerichtheid. Bovendien zijn alle producten voorradig wat leidt tot een snelle levering. Indien het door u gewenste product niet aanwezig is, kijken wij graag of we dit voor u kunnen regelen.

U kunt bij ons terecht via onze website www.heliosholland.nl. Producten afhalen kan ook in een van onze Groenlijf winkels. 
 
Foto
Deze website gebruikt cookies, voor meer informatie zie : https://www.heliosholland.com/Cookies_AVG


Helios Holland nu ook groothandel voor:
Koop deze merken met groothandels korting!
Wij zijn druk bezig de komende weken het gehele assortiment online te plaatsen

Klik HIER om direct naar de producten te gaan of kijk onder "voedingssupplementen.