/ Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Wat is het mimimale bestelbedrag ?
- wij hanteren geen minimum bestelbedrag.

Waaruit bestaan de verzendkosten ?
De verzendkosten bestaan uit verzend-, verpak- en handlingskosten. Producten dienen beschermd te worden tegen breuk en worden degelijk verpakt.  Uw bestelling wordt door een van onze medewerkers klaargemaakt. Dit alles is een kostbaar proces. Omdat kleine orders relatief duur voor ons zijn, zijn deze kosten afhankelijk van de ordergrootte. De verzend-, verpak-, en handlingskosten bedragen:

ONDERSTAANDE BESTELBEDRAGEN, ZIJN DE BEDRAGEN EXCLUSIEF BTW

Nederland
  • bestellingen tot €49,99: €4,92 (€5,95 incl. BTW)
  • bestellingen vanaf 49,99 worden zonder verdere kosten geleverd

België 
  • bestellingen tot €49,99: €4,92 (€5,95 incl. BTW)
  • bestellingen vanaf 49,99 worden zonder verdere kosten geleverd. 
Duitsland
Vanwege de regelgeving in Duitsland omtrent het verpakken van uw bestelling (Verpackungsgesetz), leveren wij op dit moment geen bestelling naar adressen in Duitsland. Het spijt ons voor dit ongemak. 

Frankrijk / Portugal / Spanje / Luxemburg / Zweden / Denemarken / UK / Italië:
  • vaste kosten: € 19,50

Andere landen:
De tarieven voor andere landen worden duidelijk vermeld tijdens de afronding van het bestelproces, het systeem rekent dit automatisch voor u uit.

Palletzendingen:
De verzendtarieven die onze website berekent zijn gebaseerd op pakketkosten. Wij sturen maximaal 3 dozen per pakketdienst. Is uw order groter dan 3 dozen dan wordt het automatisch een palletzending. Palletzendingen binnen Nederland en België vallen onder de weergegeven verzendtarieven. Palletzendingen naar andere landen worden naberekend. Mocht u dus een order plaatsen groter dan 3 dozen naar landen anders dan Nederland of België dan krijgt u een naberekening voor de palletkosten.

Retour zendingen:
De kosten voor het retourneren van producten, zijn voor rekening van de klant. 

BTW verzendkosten  
- i
n Nederland is het wettelijk verplicht om BTW te berekenen over de verzendkosten, dat is bepaald in de belasting wetgeving en daar kunnen wij niets aan veranderen. Wij dragen deze BTW keurig af aan de belastingdienst. Omdat wij groothandel zijn moeten wij de BTW apart tonen op uw factuur, bij consumenten websites is dat automatisch inbegrepen maar ook zij betalen BTW over verzendkosten. We mogen dat niet aanpassen dus vragen wij u vriendelijk u ons hierover niet lastig te vallen. 

Ik kan niet inloggen
- Kopieer exact uw gebruikersnaam en wachtwoord vanuit de bevestigings mail met CTRL-C en vervolgens plakt u deze in het inlogscherm met CTRL-V (knippen/plakken)
 
Hoe kan ik klant worden ?
-
Maak een account aan via de website, de rest gaat automatisch

Ik heb een account aangemaakt  maar ontvang geen wachtwoord ?
-
Het kan tot 30 minuten duren voordat u een mail met daarin uw wachtwoord ontvangt.

Wat zijn de levertijden ?
Wij leveren zo snel mogelijk, vrijwel alles is op voorraad, als dat niet zo is laten wij het u weten. Levertijden mogen nimmer als fatale levertermijn worden beschouwd. 

Hoe kan ik contact met jullie opnemen ?
Als u hier klikt, komt u op de contactpagina uit