ClickCease
/ Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Wat is het mimimale bestelbedrag ?
- wij hanteren geen minimum bestelbedrag.

Waaruit bestaan de verzendkosten ?
De verzendkosten bestaan uit verzend-, verpak- en handlingskosten. Producten dienen beschermd te worden tegen breuk en worden degelijk verpakt.  Uw bestelling wordt door een van onze medewerkers klaargemaakt. Dit alles is een kostbaar proces. Omdat kleine orders relatief duur voor ons zijn, zijn deze kosten afhankelijk van de ordergrootte. De verzend-, verpak-, en handlingskosten bedragen € 8,99 bij bestellingen tot € 29,99 . Bij bestellingen van € 29,99,- tot € 99,- zijn de kosten €6,99 en bestellingen van €99,- tot 174,99,- zijn de kosten €4,99. Bestellingen vanaf €174,99,- worden zonder verdere kosten geleverd. Dit geldt voor Nederland. De tarieven voor andere landen worden duidelijk vermeld tijdens de afronding van het bestelproces. Sinds januari 2007 is het verplicht om BTW te berekenen over verzendkosten, wij kunnen daar niets aan veranderen en zouden strafbaar zijn als wij deze BTW niet berekenen en niet afdragen aan de belastingdienst. In een enkel, zeldzaam geval zijn de verzendkosten €10,50 als de verpakkingskosten hoog zijn, dit staat echter duidelijk vermeld bij de artikelen waar het om gaat
Voor bestellingen naar het buitenland gelden andere verzendkosten, het systeem rekent dit automatisch voor u uit

BTW verzendkosten  
- i
n Nederland is het wettelijk verplicht om BTW te berekenen over de verzendkosten, dat is bepaald in de belasting wetgeving en daar kunnen wij niets aan veranderen. Wij dragen deze BTW keurig af aan de belastingdienst. Omdat wij groothandel zijn moeten wij de BTW apart tonen op uw factuur, bij consumenten websites is dat automatisch inbegrepen maar ook zij betalen BTW over verzendkosten. We mogen dat niet aanpassen dus vragen wij u vriendelijk u ons hierover niet lastig te vallen. 

Ik kan niet inloggen
- Kopieer exact uw gebruikersnaam en wachtwoord vanuit de bevestigings mail met CTRL-C en vervolgens plakt u deze in het inlogscherm met CTRL-V (knippen/plakken)
 
Hoe kan ik klant worden ?
-
Maak een account aan via de website, de rest gaat automatisch

Ik heb een account aangemaakt  maar ontvang geen wachtwoord ?
-
Het kan tot 30 minuten duren voordat u een mail met daarin uw wachtwoord ontvangt.

Wat zijn de levertijden ?
Wij leveren zo snel mogelijk, vrijwel alles is op voorraad, als dat niet zo is laten wij het u weten

Hoe kan ik contact met jullie opnemen ?
- zie het menu contact hieronder

 
Deze website gebruikt cookies, voor meer informatie zie : https://www.heliosholland.com/Cookies_AVG