WELL BEING WIEROOK AQUA
WELL BEING WIEROOK AQUA
0 Reviews | Review toevoegen

zuivere wierook

Artikelnummer

3560461012402  

€ 5,75
Prijs per pakje 30 stokjes

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

WELL BEING WIEROOK CEDER 

Verfrissend

Een heerlijke en weldadige geur in uw huis of omgeving in 5 minuten!
Well being wierook Aqua bevat o.a. Aonori algen. Deze algen hebben een verfrissende en vitaliserende werking en doen onze slapende zintuigen ontwaken.

De geur van planten hebben een subtiel stimulerende effect op onze staat van zijn en op onze omgeving. De Well Being wierook is samengesteld volgens de principes van de aromachologie. Aromachologie is de kennis en de kunst van het mengen van de pure planten- en bloemenessences en het evalueren van het effect van deze geuren op lichaam en geest.

De Well Being wierook bevat flavonoÏden, natuurlijke extracten uit groene thee, die het vermogen hebben om de moleculen te neutraliseren die verantwoordelijk zijn voor de nare geurtjes in huis. Het branden van 1 stokje zorgt ervoor dat er binnen 5 minuten 75% van de moleculen verdwenen is. De brandtijd van 1 stokje is circa 30 minuten.

Deze wierook heeft 2 functies: het neutraliseren van de geuren in uw huis en vervolgens het parfumeren van de ruimte met een weldadige geurencompositie.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies, voor meer informatie zie : https://www.heliosholland.com/Cookies_AVG