€ 39,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
enny Heudens-Mast heeft in de afgelopen veertig jaar duizenden patiënten gezien. Haar geneesresultaten zijn overtuigend en spreken voor zich. Enkele jaren na de start van haar praktijk is zij al begonnen met het opleiden van artsen. Daarna ook met het opleiden van studenten uit andere disciplines in de medische zorg. Op scholen voor Klassieke Homeopathie is zij een graag gezien docent. 

In Florida en Oregon (USA), India, Spanje, Noorwegen, Zweden, Finland, Ierland, Duitsland, Engeland, Nederland en België heeft zij veelvuldig lezingen en seminars gegeven en op conferenties gesproken.

Organisatorisch heeft Henny veel gedaan om de klassieke homeopathie te bevorderen. Zij was zowel oprichtster als voorzitster van de VBKH in België (Vereniging ter Bevordering van Klassieke Homoeopathie), voorzitster van de ECCH (European Central Council of Homeopaths) en medeoprichtster van de EUH (European Union of Homoeopathy).

Henny: “Sinds twintig jaar help ik veel collegae in supervisie-seminars bij het vinden van het passende middel. Het betreft veelal de voor de collegae moeilijke casuïstiek. Tijdens dit werk zie ik hoeveel homeopathische middelen gegeven worden zonder resultaat. Zodra er een passend miasmatisch middel werd voorgeschreven voor die patiënten werd hun genezing bevorderd. Zonder het kennen en toepassen van de miasmaleer is bij chronische ziekten geen grondige genezing mogelijk.

Hoewel aanvankelijk de miasmaleer moeilijk leek te zijn heb ik na grondige studie van alles wat op dit gebied verschenen is een praktische toepassing gevonden. Deze toepassing heb ik op vele plaatsen in supervisie-seminars getoond. Heel wat collegae passen de miasmaleer nu met succes toe en ervaren veel betere resultaten in het begeleiden van hun patiënten.”

Informatie:

ISBN
9789076189512
Auteur
Henny Heudens-Mast
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Emryss

€ 39,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies, voor meer informatie zie : https://www.heliosholland.com/Cookies_AVG