€ 24,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
In het aan dit boek voorafgaande “Een energetische kijk op gezondheid en ziekte”, pleitte wereldautoriteit op het gebied van homeopathie, Georges Vithoulkas, ervoor om de zieke mens op een holistische manier te benaderen en het natuurlijk verdedigingsmechanisme van dit energetisch gestructureerd wezen te versterken.

In “Homeopathie in de praktijk”, gaat Vithoulkas heel grondig in op de praktische toepassing van homeopathie, de energetische geneeswijze bij uitstek. Wat zijn homeopathische remedies, hoe ze worden bereid en op welke manier leidt een geneesmiddelenproef tot het gedetailleerde beeld van een remedie? Vithoulkas leert ons
een homeopathisch interview afnemen, hoe we de symptomen moeten valoriseren en moeten uitkijken naar alles wat aan de casus eigenaardig of karakteristiek is. Vervolgens kan de best passende homeopathische remedie geselecteerd worden aan de hand van de totaliteit van de symptomen en op basis van de natuurwet “similia
similibus curentur”, eventueel met behulp van een repertorium.

“Homeopathie in de praktijk” houdt gelukkig niet op bij het eerste voorschrift. Vithoulkas legt ons uit hoe we in het follow-up interview het resultaat van de behandeling moeten beoordelen en welke de volgende stappen zijn. Hij geeft niet alleen zeer waardevolle aanwijzingen voor de evaluatie na één maand, maar ook voor de begeleiding van de patiënt op lange termijn. Reken daarbij de tips die hij geeft voor gecompliceerde ziektegevallen, de aandacht voor de factoren die de werking van de remedies kunnen verstoren en welke de beperkingen zijn van de homeopathische behandeling, en je hebt een onmisbaar boek voor al wie homeopathie beoefent of van plan is dat te doen op een ernstige manier.

Informatie:

ISBN
9789082692228
Auteur
Vithoulkas
Kaft
Paperback
Uitgeverij
Mannavita

€ 24,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies, voor meer informatie zie : https://www.heliosholland.com/Cookies_AVG