Helios Holland levert top etherische olieën.


U kunt er van uit gaan dat het hier de hoogste kwaliteit betreft.  
Etherische olie wordt ook wel aromatische of vluchtige olie genoemd. De etherische oliën zijn vluchtige oliën gewonnen uit planten. Het woord etherisch komt van het Griekse aither. Letterlijk betekent aither lucht van de hemel. Met aither duidden de Grieken de onderste laag van de kosmos aan. De etherische oliën zijn net als ether vluchtig en sterk geurend. Etherische oliën kunnen uit verschillende delen van een plant worden gewonnen, bijvoorbeeld de bloesem, de vrucht, het zaad, de bladeren, de schil, of het hout (van stam, takken of wortels). Soms bevatten verschillende delen van een plant verschillende etherische oliën. Sommige soorten etherische olie zijn vrij duur. Dit komt omdat er soms veel planten nodig zijn om een kleine hoeveelheid olie te produceren. Een goedkope olie is bijvoorbeeld sinaasappelolie, omdat de schillen van sinaasappels een afvalproduct van de sapindustrie zijn. Duur is bijvoorbeeld rozenolie, omdat er enorm veel speciaal voor de olie gekweekte rozen nodig zijn om een beetje etherische olie te produceren. 

Wie kent niet de toepassingen van Tea Tree etherische olie, of Rozemarijn etherische olie , Strobloem etherische olie, Tijm etherische olie of de etherische olie van pepermunt. Daarnaast is etherische lanvendel olie zeer rustgevend en vaak toegepast. 

De etherische oliën van Helios Holland zijn NIET verdund of aanngelengd met alcohol, wij zien steeds vaker oliën welke niet puur  en verdund blijken te zijn.


Chakra-Olie
Chakra Olie
Biologische-Etherische-Olie
Biologische Etherisc..
Etherische-olie-A-Z
Etherische olie A-Z
Etherische-olie-mixen
Etherische olie mixen
Hydrolaten
Hydrolaten
Accessoires-overig
Accessoires / overig
Parfum-olie
Parfum olie

Etherische olie kopen ? Koop  etherische olie in  onze groothandel !


Deze website gebruikt cookies, voor meer informatie zie : https://www.heliosholland.com/Cookies_AVG


Helios Holland nu ook groothandel voor:
Koop deze merken met groothandels korting!
Wij zijn druk bezig de komende weken het gehele assortiment online te plaatsen

Klik HIER om direct naar de producten te gaan of kijk onder "voedingssupplementen.