Emulgator Cetylalcohol
Emulgator Cetylalcohol
0 Reviews | Review toevoegen

Emulgator Cetylalcohol

Artikelnummer

HHHSCET 

Standaard levertijd

direct leverbaar

€ 2,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Emulgator Cetylalcohol

 
INCI* : Cetyl alcohol
 
Cetylalcohol dient als stabilisator en emulgator bij de vervaardiging van crèmes. Cetylalcohol een plantaardige emulgator.
 
Van plantaardige herkomst.

Wij verkopen ook bijpassende verpakkingen als crème- en zalfpotjes, serumflesjes, pompjes en veel meer !

Cetylalcohol kunt u hier bestellen / kopen

 
*= INCI betekent: International Nomenclature Cosmetic Ingrediënt, anders gezegd:  Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten. INCI is ontwikkeld door de Europese en Amerikaanse cosmetica-industrie. INCI-namen zijn internationaal gestandaardiseerde namen voor stoffen, die in cosmetica worden verwerkt. Op het etiket wordt bij alle cosmetica de ingrediënten aangegeven met hun INCI-naam.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Deze website gebruikt cookies, voor meer informatie zie : https://www.heliosholland.com/Cookies_AVG