Basis Essentiële Vetzuren 200ml
Basis Essentiële Vetzuren 200ml
Reviews | Review toevoegen

Koud geperst, ongeraffineerd

Artikelnummer

HHBEV200 

€ 20,70
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Basis essentiële vetzuren mix


Bassis essentiële olieolie bevat  basis omega 6 (linolzuur)  en basis omega 3 (alfalinoleenzuur) in een juiste  verhouding van 1,65 : 1 .  Het meest recente analyse rapport is ingesloten. De olie wordt frequent gecontroleerd.

Belangrijk om te weten is dat wij alleen de hoogste kwaliteit koudgeperste biologische en ONGERAFFINEEERDE  oliën gebruiken. Deze oliën zijn veel kostbaarder dan gangbare biologische oliën maar garanderen wel de kwaliteit opdat de juiste verhouding omega 6/3 bereikt kan worden.

De olie is verkrijgbaar in 100ml en 200ml PET fles met maatbekertje.
Adviesverkoopprijs 100ml: €12,95
Adviesverkoopprijs 200ml: €21,95
Let op: besteld u 5 stuks of meer dan geldt het therapeuten tarief (let op; dit product is beperkt houdbaar omdat het ongeraffineerd is, de houdbaarheid is ongeveer 5 maanden)


De adviesdosering is 2ml per dag wat overeenkomt met 1 theelepel. (een Nederlandse theelepel is ongeveer 2ml en geen 5ml zoals veelal wordt aangegeven)

De olie is samengesteld uit:
  • lijnzaadolie
  • teunisbloemolie
  • zonnebloemolie
  • saffloerolie
  • pompoenpitolie
  • vitamine E om oxidatie tegen te gaan

Waarschuwing: teunisbloemolie mag niet gebruikt worden bij medicatie bij epilepsie en schizofrenie. Daarvoor zal t.z.t. een teunisbloemolie vrije variant op de markt komen.

Basis essentiële vetzuren kunt u hier kopen !

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Echter, Het gebruik bij zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden. Deze informatie is met zorg samengesteld. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade bij toepassing van dit product. Daarom raden wij u altijd aan om eerst met een deskundige arts / therapeut of andere deskundige te overleggen voordat u dit product gaat gebruiken.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend, het betreft een tekst voor algemeen gebruik. Vraag  bij twijfel uw therapeut of arts om advies.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk (excl. btw)

1 of meer

€ 20,70

3 of meer

€ 18,70

5 of meer

€ 14,95

10 of meer

€ 13,50

25 of meer

€ 12,75

40 of meer

€ 11,95

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies, voor meer informatie zie : https://www.heliosholland.com/Cookies_AVG
NIEUW: bekijk nu GRN LIFE, de eigen lijn voedingssupplementen van Helios Holland met GROOT inkoopvoordeel. 

Bekijk hier de GRN LIFE producten. 

GRN LIFE