Pipetten

Pipetten

Pipetten Kopen in diverse Kleuren en Maten ?


Wij raden aan om alle verpakkingsmaterialen, zoals bijvoorbeeld flesjes, potten en andere verpakkingen voor gebruik te reinigen volgens de geldende voorschriften. 

Voor losse of complete bijbehorende flesjes klik hier  
Voor flesjes inclusief pipet, dop, druppelaar etc, klik hier

Helios Holland levert hoogwaardige pipetten met garantiesluiting. Deze pippetten zijn voor Helios Holland op maat gemaakt wat wil zeggen dat de pipet precies op lengte is gefabriceerd. Alle pipetten zijn in elk gewenst aantal te bestellen . De pipetten passen op de alle gangbare DIN18 flesjes. Een pipet is handig om nauwkeurig vloeistoffen te dosereren en om deze vloeistof hygiënisch toe te dienen. Helios Holland laat pipetten in eigen beheer produceren. Het voordeel is dat de pipetten precies op maat van de bijbehorende flesjes worden gemaakt. Daarnaast wordt de sluitingsdop van de pipetten via een iets strakkere mal geperst waardoor deze strakker / beter aflsuit en de kans op lekkage minder is. 

Garantiesluting wil zeggen dat als u de pipet voor de eerste keer op het flesjes schroeft, deze verzegeld wordt. Hier kunt u pipetflesjes kopenzoals pipetflesjes 10 ml maar u kunt ook een los pipet kopen of andere soorten pipetten zoals maatpipetten 


Laatst bekeken producten